Onderhoudsabonnement

Al vanaf € 25,- per maand

Welkom bij Autovakmeester Guus! Wij zijn uw betrouwbare partner voor het onderhoud van uw auto. Met ons onderhoudsabonnement kunt u genieten van zorgeloos rijden, de beste service voor uw auto en financiële zekerheid. Voor een vast bedrag per maand bieden wij u al het reguliere onderhoud volgens fabrieksvoorschriften met de beste service.

Zorgeloos rijden voor een vast bedrag per maand

Regulier onderhoud volgens fabrieksvoorschriften

Geen zorgen meer over onverwachte hoge rekeningen

Altijd een auto in topconditie

Voorrang bij zomer- en wintercontroles

Inclusief APK check en Europese Pechhulp

Autovakmeester Guus Onderhoudsabonnement

Met ons onderhoudsabonnement hoeft u zich geen zorgen meer te maken over onverwachte hoge rekeningen. Uw auto is altijd in topconditie en u krijgt voorrang bij zomer- en wintercontroles. Daarnaast zijn de APK check en Europese Pechhulp inbegrepen, waardoor u zonder zorgen op weg kunt.

 

Wilt u weten wat uw maandbedrag is voor ons onderhoudsabonnement? Gebruik dan onze handige calculator. Vanaf slechts € 25,- per maand geniet u al van alle voordelen van ons onderhoudsabonnement.

 

Bij Autovakmeester Guus in Schijndel staan onze ervaren en gekwalificeerde monteurs altijd voor u klaar om u de beste service te bieden. Neem contact met ons op om een afspraak te maken of voor meer informatie over ons onderhoudsabonnement.

×