Werkplaats

Garantie

Lease-onderhoud

Bij Guus Auto Service begrijpen we het belang van zorgeloos rijden, vooral als het gaat om uw leaseauto. Met ons speciale Lease-onderhoud programma bieden wij dé oplossing voor bedrijven en particulieren in Schijndel en Sint-Oedenrode.

APK

APK

APK? Bij Guus Auto Service in Schijndel lopen we alles voor u na. Zodat uw auto aan de verkeersveiligheids- en milieueisen voldoet.

Onderhoud

Onderhoud

Onderhoud is behoud. U bent veel voordeliger uit als u uw kleine en grote beurt op tijd laat uitvoeren door Guus Auto Service in Schijndel.

Reparaties

Reparaties

Auto reparatie of airco reparatie nodig? Startmotor kapot? Dan bent u bij Guus Auto Service in Schijndel aan het juiste adres.

Diagnose

Diagnose service

De juiste diagnose stellen? Bij Guus Auto Service in Schijndel hebben we de juiste diagnose-apparatuur en de vakmensen om er mee om te gaan.

Distributieriem

Distributieriem

De distributieriem slijt. Vervang hem op tijd. Bij Guus Auto Service in Schijndel hebben we de vakkennis om ‘m professioneel te monteren.

Airco

Airco-onderhoud

Ook uw airco heeft onderhoud nodig. Laat hem jaarlijks controleren door Guus Auto Service in Schijndel en voorkom dat de pomp droogloopt.

Bandenwissel

Bandenwissel

Bij Guus Auto Service in Schijndel kunt u uw zomer- en winterbanden voordelig met elkaar omwisselen. Maak meteen een afspraak met ons.

Banden

Banden

Voor nieuwe winterbanden of zomerbanden, wielenwissel, balanceren en seizoensopslag kunt u bij Guus Auto Service in Schijndel terecht.

Accu

Elektrisch en hybride

Bij Guus Auto Service in de omgeving van Schijndel en Sint-Oedenrode bieden wij gespecialiseerd onderhoud voor elektrische- en hybride voertuigen.

×