Distributieriem

distributieriem

Distributieriem bij Guus Auto Service

Een distributieriem slijt, vervang hem op tijd!

Over de distributieriem moet u beslist niet te licht denken. Het is een cruciaal onderdeel van uw motor. De distributieriem slijt. Vervangt u hem alstublieft op tijd! Want breekt de distributieriem, dan zijn de gevolgen niet te overzien. Een kapotgeslagen distributieriem kan soms zelfs een total loss van de motor veroorzaken.

 

Wanneer moet de distributieriem worden vervangen?
In uw serviceboekje staat vermeld wanneer en bij welke kilometerstand de distributieriem moet worden vervangen. Soms staat dat ook op een sticker onder de motorkap. Komt u er zelf niet uit? Neem dan het zekere voor het onzekere. Bel 06 – 506 015 79 of rij even bij ons langs aan de Industrieweg 8a. Wij helpen u graag.

 

Wij hebben de juiste kennis en het materiaal om de nieuwe riem te monteren
Bij Guus Auto Service in Schijndel beschikken we over de benodigde kennis, het vakmanschap en het speciale gereedschap om de distributieriem professioneel te monteren. Bovendien is de riem zelf van topkwaliteit.

 

Is uw distributieriem aan vervanging toe? Vraag dan nu een offerte aan
Vervang uw distributieriem op tijd. Daarmee vermijdt u heel veel schade en voorkomt u dat u de riem echt moet aanhalen. Bij Guus Auto Service klaren wij die klus niet alleen professioneel, maar ook heel voordelig voor u. Bel meteen 06 – 506 015 79 of maak een afspraak via onderstaande knop.

×